Strømleverandører

Vestmar Nett AS selger ikke strøm direkte til forbrukermarkedet. For å gjøre det rette valget av strømleverandør anbefaler vi deg å sammenligne strømpriser over tid.

Inntil vi har fått melding fra din strømleverandør er Vestmar Nett AS i henhold til Energiloven, § 3-3 pliktig til å levere strøm til deg. Dette er det vi kaller leveringsplikt. Leveringsplikt har en relativ høy pris og er lite gunstig for deg som kunde.

Hva betyr strøm levert i henhold til leveringsplikten?

Strøm levert i henhold til leveringsplikten vil si at nettselskapet i din kommune er pliktig til å levere strøm fram til din bestilling hos strømleverandør foreligger, og leverandørbytte er gjennomført. Leveringsplikten er kun ment som en midlertidig ordning og vil normalt være dyrere enn strøm kjøpt fra en ordinær strømleverandør.

Strømleverandører i Kragerø Energis nettområde

Ofte stilte spørsmål strømleverandører

Strømleverandør

Hva er en strømleverandør?

Vestmar Nett selger ikke strøm direkte til forbrukermarkedet. For å gjøre det rette valget av strømleverandør anbefaler vi deg å sammenligne strømpriser over tid.

Inntil vi har fått melding fra din strømleverandør er Vestmar Nett Nett i henhold til Energiloven, § 3-3 pliktig til å levere strøm til deg. Dette er det vi kaller leveringsplikt. Leveringsplikt har en relativ høy pris og er lite gunstig for deg som kunde.

Se link over for oversikt over strømleverandører.

Hva betyr strøm levert ihht leveringsplikten?

Strøm levert i henhold til leveringsplikten vil si at nettselskapet i din kommune er pliktig til å levere strøm fram til din bestilling hos strømleverandør foreligger, og leverandørbytte er gjennomført.

Leveringsplikten er kun ment som en midlertidig ordning og vil normalt være dyrere enn strøm kjøpt fra en ordinær strømleverandør.